Over Wijmoco

Algemeen

Wijmoco is gevestigd in het hart van de stadsregio Arnhem – Nijmegen. Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en dat is niet voor niets! Wij voeren projecten uit in woning- en utiliteitsbouw, voor het plaatsen van bijna alle soorten gevelsystemen, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vliesgevels, ramen, deuren, schuifpuien, serres, etc.

Wij zijn begonnen in 1972 met drie werknemers, in een kleine werkplaats. Momenteel heeft Wijmoco meer dan 50 werknemers, met een eigen productieteam, montageteam en werkvoorbereiders. Ons doel is om op alle markten een op maat gesneden oplossing te vinden voor zowel de industriële projectmarkt, als de woningbouw.

Missie

Hoewel tegenwoordig alles steeds sneller en sneller moet en er heel veel is veranderd, zijn er een paar dingen voor ons altijd het zelfde gebleven: eerlijk advies en kwaliteit. Het is daarom ook onze missie om op alle markten een op maat gesneden oplossingen te bieden voor zowel de industriële projectmarkt, als ook de particuliere woningbouw.

Werkwijze

 

Op kantoor zijn onze werkvoorbereiders continu bezig met het verzorgen van tekenwerk en bewerkingsvoorschriften, zodat het productieteam dit vervolgens kan uitwerken.

 

Wij werken in de productiehal middels de nieuwste innovaties op het gebied van technologische methodes. Wanneer de productie klaar is, neemt het montageteam het over om vervolgens de gevelelementen op locatie te installeren.