WEEZENLANDEN
Zwolle

Aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, tegen de stadsgracht, wordt ziekenhuislocatie Weezenlanden herontwikkeld naar een hoogwaardig nieuwbouwproject. In het plan komt een mix van woonhuizen en enkele appartementengebouwen, inclusief parkeren op maaiveld. De woningen worden ontwikkeld in de martksegmenten vrije sector koop, luxe huur en corporatiehuur. KlokGroep verzorgt in opdracht van Novaform Vastgoedontwikkelaars de realisatie van het project.

Aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, tegen de Stadsgracht, wordt de alom bekende ziekenhuislocatie Weezenlanden herontwikkeld naar een hoogwaardig nieuwbouwproject met circa 290 woningen.

In het plan zal een mix komen van woonhuizen en enkele appartementengebouwen. De woningen worden ontwikkeld in de marktsegmenten vrije sector koop, luxe huur en corporatie huur.

De luxe huurwoningen zullen verhuurd gaan worden door Syntrus Achmea Real Estate, de corporatie huurwoningen door de Zwolse woningcorporaties SWZ en Openbaar Belang.